Søg på MNB

Undgå at blive narret - tips

Når du køber noget fra et medlem er det usædvanligt at sælgeren accepterer betaling fra dig på efterspørgsel. Dette medfører risici for dig som køber da du skal sende din betaling på forhånd. Nedenfor giver vi dig gode råd om hvordan du undgår at blive snydt med penge.

Sådan undgår du at blive snydt af penge

- I stedet for at sende penge direkte til sælgeren anbefaler vi at du sender din betaling med vores kreditter i form af en gave. Du sender gaver direkte til sælgers profil. Læs mere om hvorfor dette er mere sikkert i det næste afsnit lidt længere nede.

- Håndterede kommunikationen med sælgeren her. Vi forstår at mange finder det lettere at bruge eksterne chat-apps men hvis sælgeren nægter at kommunikere med dig her kan dette være et advarselsskilt. Det vil være lettere at bevise at du er blevet bedraget hvis kommunikationen håndteres her.

- En anden grund til at det er godt at starte samtalen her på webstedet er at så snart vi suspenderer et medlem med ondsindet hensigt vil du modtage en anmeldelse, både på siden og på e-mailen, om at det medlem du har kontakt med har vist sig at være en bedrager eller på anden måde har ondsindet hensigt. Så du får bedre beskyttelse på denne måde. Hvis du ikke har haft privat kontakt her på webstedet modtager du ikke denne meddelelse.

- Læs ratings for at få en idé om andres oplevelser med sælgeren. Du kan finde ratings på sælgers profil. Vælg bedre medlemmer med positive anmeldelser end slet ingen. Medlemmer der har modtaget negative anmeldelser har tendens til at slette deres profiler og oprette nye medlemskaber.

- Før du beslutter dig for at gennemføre en transaktion skal du sørge for at oplysninger om sælger eller køber ikke er på vores vores advarselliste. Hvis du får et hit på din søgning skal du bryde kontakten og annullere aftalen.

- Vælg snarere et verificeret medlem fordi du vil fjerne risikoen for at falde for en fyr der foregiver at være en pige.

Fordele ved at sende gaver i form af kreditter

En svindler ønsker ikke at modtage kreditter fordi de hurtigt ønsker at få deres penge og derefter forsvinde. Når en sælger modtager kreditter har sælgeren ikke adgang til pengene direkte uden sælgeren må vente på næste betalingsmulighed. Derfor har du som køber 5 dage til at klage over din gave. Med dette er der masser af tid til os til at identificere svindlerne og tilbagebetale kreditterne til ofrene hvis der er tegn på svindel.

At sende penge med kreditter betyder at hverken du eller sælgeren afslører deres identitet til hinanden. Nogle svindlere bruger din identitet til at udføre afpresning.

Hvis du køber mindst 30 kreditter får du et VIP-medlemskab ud over en lavere risiko.