Søg på MNB

Regler mellem sælgere og købere

Læs nedenfor om, hvad der gælder for sexkøb, tvister mellem købere og sælgere og fordelene ved at gemme bevis. Dette er en opsummering - fulde vilkår kan findes her.

At mødes IRL (In Real Life)

Det er totalt forbudt at mødes for sex eller anmode om det, og dette fører naturligvis til en lukning. At gå videre med andre chat-apps med det formål vil også resultere i en lukning. Du risikerer også en politirapport, hvis det vedrører køb af sex.
Alle typer af møder er forbudt undtagen til udlevering af trusser eller lignende på offentlig sted. Dette betyder også, at det er forbudt at fjerne trusserne, når de afleveres. En anden undtagelse er piger, der møder andre piger til filmoptagelse eller lignende. Dog skal pigerne være verificeret. Fyrene må ikke møde piger til dette formål.

Distribution af materialer

Det er strengt forbudt at distribuere billeder, videoer eller andet materiale fra webstedet, eller som du har købt fra stedets medlemmer. Du må kun bruge materialet til dit eget brug. Overtrædelse af denne regel vil resultere i øjeblikkelig suspension og politimelding.

Tvister mellem købere og sælgere

Afhængig af den betalingsmetode der bruges mellem køber og sælger gælder for følgende:

Kreditter - vi hjælper med at løse tvisten og tilbagebetale kreditter hvis køberen ikke har modtaget det, der blev aftalt. Desuden er denne metode fuldstændig anonym mellem sælgeren og køberen. Hvis du køber vores produkter med dine optjente kreditter får du også lavere priser. BEMÆRK! Du som køber har 5 dage til at klage over dit køb. Efter 5 dage bliver din mulige klage ugyldig.

Bankoverførsel eller andre betalingsmetoder - dette er helt på din egen risiko. Vi tilbyder ingen service til løsning af tvisten mellem dig og derudover risikerer både købere og sælgere at afsløre deres identitet

Hvis du køber mindst 30 kreditter, får du et VIP-medlemskab ud over en lavere risiko.

Gem bevis

At gemme bevis kan være afgørende for din sag i tvist. Gem altid samtalerne hvis det er nødvendigt. Vi anbefaler yderligere følgende:

Salg af brugt undertøj med posten - opret et videobevis for køberen, når du indsætter konvolutten i postkassen. Dette øger din troværdighed, og det vil også være meget vanskeligt at sætte spørgsmålstegn ved dig.

Salg af billeder/videoer - som sælger bør du gemme det materiale du sælger indtil du med sikkerhed ved at køberen er tilfreds.