Søg på MNB

Om premiumalbum

Køb premiumalbum  |  Sælg premiumalbum gratis

Lås premiumalbum op

Køb adgang til et premiumalbum i en dag. Indholdet af disse albums er mere eksklusivt og kun de der betaler kan låse op og se det spændende og private indhold. Så alle der overvejer at låse et premiumalbum op skal ikke være i tvivl om hvad det er de vil se. Vi forsøger at give så detaljerede oplysninger som muligt. Ud over at beskrive albummet tildeler vi også forskellige kategorier til indholdet.

Du får altid det du betaler for

Da transaktionerne udføres på vores websted, stiller vi høje krav til dem der sælger billeder eller videoer. Alle medlemmer der sælger premiumalbum verificeres. Et almindeligt problem, uanset om nogen sælger billeder eller trusser er at de foregiver at være en pige når det i virkeligheden er en fyr der prøver at narre penge ind i dem. Vi tager dette problem alvorligt og vi udgiver kun ægte og ægte premiumalbummer. Vi stiller også krav til at salgsartiklerne (billeder og videoer) holder det niveau du forventer som køber.

Køb kreditter for at låse premiumalbums op

Bemærk, at du skal være logget ind for at foretage et køb. Log ind eller tilmeld dig.

Køb kreditter

Betalingsmetoder og diskretion

Kortbetaling

Det vil aldrig vises på din kontoudtog at du har købt noget fra Nogenbilleder.dk. Transaktionen på dit kontoudtog vil vise referencen CRD.LT/*MNB. Så du behøver ikke at bekymre dig fordi nogen finder ud af at du har betalt noget til os.

Læs mere om vilkårene.

Sælg nøgenbilleder og videoer gratis

At sælge premiumalbum er et godt supplement til traditionel annoncering. I modsætning til annoncer er det helt gratis at sælge premiumalbummer. Du har intet at tabe, kun for at vinde, og du har ikke lange samtaler med nogen købere.
Da indkøbene sker direkte via vores hjemmeside skal vi gøre vores yderste for at sikre at køberne er tilfredse og derfor stiller vi højere krav til dig der sælger premiumalbummer. Vi har ret til at nægte premiumalbum som vi ikke synes opfylder vores krav:

  • Du skal være verificeret
  • Vi sammenligner din bevisvideo, dine andre fotos og det materiale du sælger at de er på den samme person (du)
  • Det materiale du sælger skal have et vist niveau. Vi kan nægte dig retten til at udgive premiumalbum af forskellige årsager.

Du får også adgang til statistik om antallet af visninger på dine premiumalbum. Føler du at dette kan være noget for dig? Velkommen til at indsende et premiumalbum!

Bemærk, at du skal være logget ind for at oprette et premiumalbum. Log ind eller tilmeld dig.